Klargøring​

Som kunde hos APEX AUTO ApS kan du trygt stole på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi anvender udelukkende de bedste midler og materialer, når vi foretager bilpleje. 

Ligeledes er vi perfektionister, og derfor stræber vi altid efter et overlegent resultat. Det sikrer vi bl.a. ved at uddanne os løbende i form af kurser. På den måde er vi opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder, hvilket er din garanti for, at du får en kvalitetsbevidst og effektiv bilpleje.

Vi byder ligeledes på mange års erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med alle typer af biler og bilmærker. Vi varetager bilplejen for de autoriserede bilhuse, som vi har et samarbejde med, og dermed har vi kendskab til nye samt brugte biler. Derfor ved vi lige præcis, hvad din bil har brug for.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Apex Auto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEX AUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: apex-auto@outlook.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00